Σχετικά με εμάςΤο Triantafyllakis.gr είναι η επέκταση δραστηριότητας μιας οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο χώρο της χρυσοχοΐας-ωρολογοποιίας από το 1958.

Ο Δημήτριος Τριανταφυλλάκης το 1958 ξεκίνησε με ένα βαλιτσάκι στο χέρι, πόρτα-πόρτα σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και πουλώντας με δόσεις κατάφερε σιγά-σιγά να δημιουργήσει ένα δυναμικό πελατολόγιο με τις όποιες δυσκολίες της εποχής εκείνης. Συνέχισε έτσι δυναμικά για όλα τα επόμενα χρόνια μέχρι το 1990. Κατόπιν η επόμενη γενιά της οικογένειας συνέχισε με το ίδιο κέφι και όρεξη ως σήμερα.

Το 2014 όμως υπακούοντας στα κελεύσματα της εποχής δημιουργήσαμε παράλληλα με το υπάρχον κατάστημα το ηλεκτρονικό κατάστημα Triantafyllakis.gr ελπίζοντας να συνεχίσουμε επάξια την παράδοση της οικογένειας μας.

Στο Triantafyllakis.gr μπορείτε να βρείτε πλήθος κοσμημάτων από χρυσό 9 ή 14 ή 18 καρατίων καθώς και από ασήμι 925 φτιαγμένα με πολύ κέφι αλλά και μεράκι. Όλα τα σχέδια μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σχεδίων που το κοινό τους γνώρισμα είναι η ποιότητα κατασκευής τους. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που τυχόν έχετε σχετικά με την επιλογή βαπτιστικού σταυρού, δώρου νεογέννητου μωρού, μονοπέτρου δακτυλιδιού, επιλογή βερών, δώρα γάμου και κουμπάρου, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε σχετικά με κοσμήματα αλλά και ρολόγια.

Μπορείτε να μας ζητήσετε, με αίτημα στην σελίδα μας, οτιδήποτε σχέδιο κοσμήματος επιθυμείτε και το εργαστήριο μας θα προσπαθήσει να το υλοποιήσει. Περίοπτη θέση στο κατάστημα μας έχει η σειρά αποκλειστικής σχεδίασης και παραγωγής μας AntEvaCrafts. Περιλαμβάνει μοναδικά ιδιαίτερα σχέδια για την γυναίκα του σήμερα που θέλει να ξεχωρίζει. Δεν θα μπορούσε να λείψει από το Triantafyllakis.gr και η ενημερωμένη συλλογή ωρολογίων, της κορυφαίας Ιαπωνικής ωρολογοποιίας Seiko, για τον άνδρα αλλά και την γυναίκα που αναζητούν το κλασσικό αλλά και το μοντέρνο στυλ ρολογιού που αντέχει στον χρόνο.